Vérre van szüksége Lehoczki Lászlónak, a Spider Mentőcsoport vezetőjének

2024.10.13. 18:52
Életeket mentett, de most Lehoczki Lászlónak van szüksége segítségre. A mentőcsoport vezetőjének felesége a férje javuló állapotáról írt, azonban továbbra is vérre van szüksége. Az irányított véradásnál vércsoporttól függetlenül bárki adományozhat, mivel becserélik a megfelelőre.

A boon.hu információi szerint a Spider Mentőcsoport vezetőjének felesége felhívást tett közzé, melyben jó híreket közölt, azonban továbbra is irányított véradásra kérte Lehoczki László követőit. 

„A Központi Vérellátó megelőlegezte Lacinak a vért, így már a tegnapi napon elkezdődött roborálása. Ma reggel hívott a Debreceni Klinika főorvosnője, hogy a labor értékei elkezdtek a normális értékek felé haladni, azaz elkezdett folyamatosan javulni az állapota. Nem lehetünk eléggé hálásak azoknak, akik elmennek vért adni Lacinak, hiszen még szükség van rá, és nagyon hálásak vagyunk a Debreceni Klinika összes orvosának és dolgozójának a fantasztikus ellátásért és gondoskodásért!” – írja Lehoczki Beatrix.

Mint a lap kiemelte, vért adni bárki tud, aki egészségesnek érzi magát, elmúlt 18 éves, de még nem töltötte be a 65-öt, valamint testsúlya meghaladja az 50 kilogrammot. A véradáshoz személyi igazolvány és a tajkártya szükséges. Bármilyen vércsoport megfelelő, hiszen becserélik a megfelelőre.

Az irányított véradáshoz szükséges adatokat is közölték.