Meghalt a gyalogos, akire betondarab zuhant Debrecenben

2024.10.21. 14:41
Az intenzív osztályon halt meg az a férfi a napokban, akire pénteken betondarab zuhant egy épület erkélyéről Debrecenben.

Az Indexen is beszámoltunk arról, hogy betondarab zuhant egy gyalogosra Debrecenben pénteken. A férfit életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba a Holló János utcából. A Tények úgy tudja, a 89 éves nyugdíjasnak a koponyája is betört. 

A Hajdú-Bihar vármegyei hírportál megkeresésére a Debreceni Egyetem arról tájékoztatott vasárnap, hogy a férfi a kórházban meghalt. 

2024. október 18-án, pénteken a debreceni Holló János utcában történt baleset helyszínéről egy sérültet szállítottak a Debreceni Egyetem Klinikai Központ Ortopédiai és Traumatológiai Klinikájára koponyasérüléssel, ahol még aznap sikeres műtéten esett át. Sérülése azonban olyan súlyos volt, hogy életét a szakszerű orvosi beavatkozás ellenére sem tudták megmenteni, és szombat este az intenzív osztályon elhunyt

– közölték. 

A Tényeknek az egyik lakó korábban azt nyilatkozta, már máskor is előfordult, hogy betondarabok hullottak le ugyanarról az épületről. A ház karbantartója azonban közölte, hogy az épület jó állapotban van. A hírműsor úgy tudja, a betondarab egy felújítás alatt álló, jelenleg lakatlan lakás erkélyéről esett most le. 

A rendőrök pénteken szemlét is tartottak, adatot gyűjtöttek. A beszerzett információk alapján idegenkezűségre, bűncselekményre utaló körülményt nem állapítottak meg.