Holttestet találtak Miskolcon, segítséget kér a rendőrség

2024.10.28. 17:03
Egy férfi holttestére bukkantak a rendőrök Miskolcon, a Kisavas Alsósor egyik bokros, fás területén. Az ismeretlen áldozatot még október elsején találták. A rendőrség a lakosság segítségét kéri a holttest azonosításához.

A Miskolci Rendőrkapitányság rendkívüli haláleset miatt nyomoz. Az eddigi adatok szerint október 1-jén Miskolcon, a Kisavas Alsósoron bokros, fás területen fedezték fel a férfi holttestét.

Az ismeretlen személy azonosságát nem tudták megállapítani, ezért a rendőrség a lakosság segítségét kéri. 

2 899
Fotó: Police.hu

Mint írták, egy átlagos testalkatú, 30 és 40 év közötti férfi holtteste került elő. Az áldozat 165 centiméter volt, és 65–70 kiló. Rövid barna hajú, borostás, ovális arcú, ritka szemöldökű, előreugró homlokú és kék szemű volt.

Egyik ismertetőjele, hogy a bal felkarján egy nonfiguratív fekete színű tetoválás „Giza” felirattal látható.

A holttest kezén egy ezüstszínű karikagyűrű is volt, amit szőlőfürtszimbólum és egy 040-es sorszám díszített.

1 1021
Fotó: Police.hu

Ruházatáról megjegyezték, hogy a férfi Heavy Tools márkájú, XXL-es, fekete és narancssárga színű mellényt, Smoke márkajelzésű, fekete és kék színű, angol címerrel ellátott, cipzáras pulóvert, egy Adidas fekete nadrágot, 40,5 méretű, Nike márkájú fekete sportcipőt viselt.

A Miskolci Rendőrkapitányság arra kéri a lakosságot, hogy amennyiben bármilyen információval rendelkeznek az ismeretlen férfival kapcsolatban, hívják a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon. Emellett érdemes bejelentést tenni a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán és a 112-es díjmentes segélyhívó számon.