Vitézy Dávid fontos bejelentést tett, még nagyobb erőkkel dolgoznak tovább

2024.05.03. 10:40
Június 9-én arról döntünk, hogy továbbra is a Fidesz és a DK által életben tartott, országos pártpolitikai csatatérként működjön a főváros, vagy végre Budapest valódi fejlesztésén dolgozó vezetése legyen a városunknak – húzta alá Vitézy Dávid főpolgármester-jelölt, aki kiemelte: leadta a főpolgármester-jelöltséghez szükséges ajánlásokat, és a szükséges mennyiség közel kétszerese lett meg.

„Köszönöm! Ma reggel leadtuk a főpolgármester-jelöltséghez szükséges ajánlásokat a választási irodánál” – jelentette be Vitézy Dávid.

A Budapestért Egyesület és az LMP közös főpolgármester-jelöltje felhívta a figyelmet arra is, hogy a szükséges mennyiség közel kétszeresét sikerült összegyűjtenie.

„Köszönöm mindenkinek a támogatást és külön az önkéntesek kitartó munkáját az elmúlt két hétben. Sok száz lelkes önkéntes támogatóm munkája nélkül nem sikerült volna, hisz minket nem az országos pártok hálózata támogatott, ahogy a többi jelöltet.”

38 nap van hátra a június 9-i választásig, még nagyobb erőkkel dolgozunk tovább, mint eddig. Számos fórum, beszélgetés, utcai találkozás van még tervben, Budapest minden szegletébe megyek találkozni veletek, Sashalomtól Csepelig. Békásmegyertől Rákoskeresztúrig. Június 9-én arról döntünk, hogy továbbra is a Fidesz és a DK által életben tartott, országos pártpolitikai csatatérként működjön a főváros, vagy végre Budapest valódi fejlesztésén dolgozó vezetése legyen a városunknak.

– fogalmazott Vitézy Dávid, aki végezetül kiemelte: szerinte a szavazás tétje az, hogy létrejöjjön-e a BKK-rendészet, megújuljon-e a Rákóczi út, épüljenek-e megfizethető bérlakások a rozsdaövezetekben, végre jusson-e figyelem a külső kerületek kiemelt közlekedési csomópontjainak rendbetételére és a közösségi közlekedés fejlesztésére.

„Ne felejtsd, nemcsak főpolgármester-jelöltként, de listán is kérem június 9-én támogatásod ahhoz, hogy a 101 pontos programom megvalósításához minél nagyobb felhatalmazásunk legyen a következő Fővárosi Közgyűlésben!” – zárta bejegyzését Vitézy Dávid.