2024. június 16. 15:00
Lengyelország
Hollandia
Volksparkstadion I. forduló
2024. június 16. 18:00
Szlovénia
Dánia
StuttgartArena I. forduló
2024. június 16. 21:00
Szerbia
Anglia

Leragasztotta a kormány plakátjait egy Momentumos képviselő

2024.05.22. 16:24
Átragasztotta Rózsa András, a Momentum zuglói polgármesterjelöltje a kormány Mexikói útra kihelyezett plakátjait szerda délelőtt. A politikus közösségi oldalán osztotta meg az akciót.

Átragasztotta a kormány Mexikói útra kihelyezett plakátjait szerdán Rózsa András momentumos képviselő. A Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő által is támogatott zuglói polgármesterjelölt közösségi oldalán osztotta meg, hogy „elég az uszításból″ feliratokkal ragasztották le a Fidesz plakátjait. 

Mint minden jóérzésű ember, én is felháborodtam azon a mértéktelen plakáttengeren, ami uszító propagandával árasztotta el a Mexikói út környékét és az egész országot. Itt az ideje hogy kifejezzük, nem dőlünk be a háborús félelemkeltésnek! Mint minden magyar, a zuglóiak is békét akarnak

– fejtette ki Rózsa András.

A kormány háborús plakátjain többek között Magyar Péter is szerepel. A Tisza Párt alelnöke nemrég közösségi oldalán jelezte, hogy rágalmazás miatt feljelentést tesz Orbán Viktor miniszterelnök ellen.

Ahogy az Index beszámolt róla, május elején csaknem száz választási plakátot rongált meg egy férfi Budapest VIII. kerületében. Az elkövető tapétavágó késsel esett neki a józsefvárosi hirdetéseknek, ezzel összesen 335 ezer forint kárt okozott A rendőrség rongálás vétség megalapozott gyanújával hallgatta ki a férfit, aki tagadta a bűncselekmények elkövetését.