2024. június 24. 21:00
Albánia
Spanyolország
Düsseldorf Arena III. forduló
2024. június 24. 21:00
Horvátország
Olaszország

Szabó András Csuti beleszállt Karácsony Gergelybe

2024.05.23. 06:29
Szabó András Csuti, Kulcsár Edina volt férje nemrég a közösségi médiában kritizálta Karácsony Gergely főpolgármestert.

Az influenszer-üzletember a saját közösségi oldalán osztott meg egy 24 órán át elérhető bejegyzést még kedden, amelyben egy Karácsony Gergelyről szóló cikket idézett. Ehhez pedig kommentárként azt írta a főpolgármesterről:

Bizonyára nem százas, de az sem, aki rá szavaz!

Szabó András a jelek szerint egyre aktívabban foglalkozik politikai témákkal, ugyanis pár hete a Momentumot kritizálta amiatt, hogy a párt az UEFA-hoz fordult a Fradi–Gazprom-ügy miatt.  

Pár napja pedig a Kozma István Magyar Birkózó Akadémia (KIMBA) nyílt napján nem mással tűnt fel közös fotón, mint Németh Szilárddal. A rezsicsökkentés fenntartásáért felelős kormánybiztos akkor azt írta: „Tegnap Szabó András Csuti is ellátogatott a KIMBA nyílt napjára. Elismeréssel szólt az épületről, az abban folyó edzésmunkáról, a mesterekről, akadémistákról, az ott látottakról-hallottakról.”

A szóban forgó, Csuti által megosztott cikkben egyébként Karácsony Gergely ellenfelére, Szentkirályi Alexandrára hivatkozva közölte azt a Demokrata című lap, hogy a főpolgármester végleg le akarja záratni a pesti alsó rakpartot.

Az ügyről nemrég részletesen írtunk ebben a cikkünkben