2024. június 23. 21:00
Svájc
Németország
Frankfurt Arena III. forduló
2024. június 23. 21:00
Skócia
Magyarország

Ismét egymásnak feszült Menczer Tamás és Magyar Péter

2024.06.11. 06:04
A Fidesz kommunikációs igazgatója jellemtelen vesztesnek nevezte Magyar Pétert, majd felidézte, hogy a politikus nemcsak a feleségét, de a fiát is elvesztette. Menczer Tamás kijelentését a Tisza Párt alelnöke sem hagyta szó nélkül.

A 2024-es európai parlamenti és önkormányzati választás után sem csillapodott a feszültség Menczer Tamás és Magyar Péter között. Hétfőn több lapnak is interjút adott a parlamentben a Fidesz kommunikációs igazgatója, amelyről egy videót is posztolt a Facebook-oldalán. 

Magyar Péter soha nem lesz nagy vezető és soha nem lesz miniszterelnök. Ő mindig az az ember marad, aki lehallgatta a feleségét azért, hogy ebből politikai tőkét kovácsoljon. Magyar elvesztette a fiát, ő egy jellemtelen vesztes, mindig az is marad

– fogalmazott Menczer Tamás. 

Hozzátette, hogy a Tisza Párt alelnöke egy újbaloldali politikus, aki mostantól elszámoltatható lett. Véleménye szerint Magyar Péter nemcsak a szavazóit, hanem a hazáját is elárulja majd.

Magyar Péter egy hozzászólásban reagált a Fidesz kommunikációs igazgatójának bejegyzése alatt. „Tamás, tőlem azt hazudozol, amit akarsz, de a gyerekeimről szállj le. Én soha nem beszélek a magánéletetekről, pedig lenne mit” – tette hozzá.