Erzsébet
1 °C
4 °C

BKV: 19,2 millió a fénymásolók felmérésére

2009.09.07. 06:24 Módosítva: 2009-09-07 12:18:13

Bruttó 19,2 millió forintot költött el 2007-ben a BKV a saját fénymásoló-állományának teljes felmérésére; a tanulmány készítő céget a cégbíróság idén tavasszal törölte a nyilvántartásából, írja a Magyar Nemzet.

A napilap szerint a vizsgálatot a társaság vezérigazgatósága rendelte meg; a vállalat fénymásoló-állományának teljes körű felmérésével az Optimismo Kft.-t bízták meg.

A lap ír egy 35 millió forintos szerződésről is, amelyet még Antal Attila korábbi vezérigazgató kötött egy tanácsadó céggel. A társaságnak arról kellett tanulmányt írnia, hogy a közlekedési vállalat miként tudja érvényesíteni érdekeit a kormányzatnál, hogyan tud javítani a megítélésén. A lap szerint az összegből valamivel több mint 7 millió forintot fizetett ki a BKV.

Ez utóbbi szerződéssel kapcsolatban a közlekedési társaság kommunikációs igazgatója a lapnak arra hivatkozva nem kívánt nyilatkozni, hogy a szerződésről a hét végére ad le egy értékelést Kocsis István vezérigazgató a felügyelőbizottságnak, és csak utána tudnak tájékoztatást adni.

A Blikk arról számolt be, hogy a Kornusz Kft. 50 millió forintért adott kommunikációs tanácsokat a BKV munkatársainak.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?