Kezdődik az Etele út felújítása

2010.07.05. 06:21
Négy útszakasz felújítását kezdik meg Budapesten. Hétfőn a II. kerületi Kelemen László utcában, majd másnap a XI. kerületi Etele úton indul a rekonstrukció. Szerdán a II. kerületi Nagyrét utcában, pénteken pedig ugyanebben a városrészben a Fazekas utca-Horváth utca vonalán dolgoznak.

A II. kerületi Kelemen László utcát a Hűvösvölgyi út és a Pasaréti út között újítják fel. A munkálatok hétfőn kezdődnek és a tervek szerint július 23-ig tartanak.

Ugyancsak hétfőn négy helyen végeznek burkolatjavítást Budapesten. Reggel fél héttől délután három óráig XIV. kerületi Kacsóh Pongrác úton, a XVII. kerületi Diadal utcában és a XI. kerületi Bogdánfy utcában dolgoznak a munkások.

Este tíz órától másnap reggel hat óráig pedig a II. kerületi Bimbó úton kell korlátozásra számítani emiatt. A nappali és éjszakai műszakban összesen kilenc brigád dolgozik majd az érintett útszakaszokon. A Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. arra kéri a vezetőket, hogy fokozott figyelemmel közlekedjenek az érintett szakaszokon.

Július 7. és 25. között a II.kerület Nagyrét utcában is útfelújítás lesz, ez a Határ utca és Máriaremetei út közötti területet érinti. Megújul az útburkolat a Fazekas utca-Horváth utca útvonalon is, a Csalogány utca és a Margit körút között. Itt július 9-én kezdenek a munkások és várhatóan 27-én fejezik be a rekonstrukciót.

Útfelújítás kezdődik a XI. kerületi Etele úton is, ami az Etele tér és a Fehérvári út között kap új burkolatot. A munkálatok keddtől augusztus 18-ig tartanak. A forgalom irányonként egy sávban haladhat, de itt is korlátozzák a sebességet. Parkolni itt is tilos lesz.  • Tippek
  • Árfolyam