Bernát, Felícia
EUR 383,69 Ft
USD 363,19 Ft
8 °C
30 °C

Százhúsz használt buszt venne a BKV

2012.01.04. 09:36

Használt buszok beszerzésére irányuló keretmegállapodásra írt ki közbeszerzést a BKV, ezek becsült értéke 3 és 6 milliárd forint között van. A társaság hatvan szóló és hatvan csuklós buszt vásárolna a rendelkezésre álló források függvényében, olyanokat, amelyek legfeljebb tízévesek és legfeljebb egymillió kilométert futottak, klímásak, alacsonypadlós kivitelűek és legalább Euro 3-as károsanyag-kibocsátási normájú motorral működnek.

További elvárás a járművekkel szemben, hogy azok alkalmasak legyen a kerekesszékkel utazók fel- és leszállására, a külön-külön is nyitható ajtók pedig legyenek ellátva beszorulás elleni védelemmel. Az úgynevezett szóló autóbuszok kapacitása legalább 66, a csuklósoké pedig minimum 102 utas legyen, és a szállítónak a hajtáslánc főegységeire 3 hónapos garanciát kell biztosítania.

Az év végén 30+15 használt, alacsonypadlós buszra írt ki nyílt közbeszerzési eljárást a BKV.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek