Erzsébet
1 °C
4 °C

Ismét megrázta az áram az egyik trolivezetőt

2005.08.22. 14:51
Kacsának bizonyult, hogy egyik karjára lebénult az a trolivezető, akit hétfőn áramütés ért a 70-es trolin. A BKV szerint az áramütést lehet ugyan érezni, de nem veszélyes. Egy hónapon belül sorozatban a harmadik trolivezető érzett áramütést.

Áramütés érte azt a trolibuszvezetőt, akihez hétfőn mentőt hívni a Városligetben, jelentette a HavariaPress.

Az eset egy óra körül történt a Dózsa György út és a Dvorák sétány kereszteződésénél. A 70-es trolibusz lerobbant, a jármű vezetője pedig áramütést szenvedett, amikor a kézifékhez nyúlt.

A trolibusz vezetőjét kórházba vitték, a TV2 szerint már nincs komolyabb baja. A BKV szerint az áramütést lehet ugyan érezni, de az nem veszélyes.

Két hete, augusztus 11-én az Olof Palme sétányon érte áramütés egy 70-es troli vezetőjét, és állítólag egy héttel azelőtt is hasonló eset történt.

Kerestük a BKV sajtóosztályát, de csak a faxhang jelentkezett. Aba Botond vezérigazgató titkárságán későbbre ígértek tájékoztatást.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?