Aliz
6 °C
14 °C

Soha nem látott dugó a Szentendrei úton

2005.08.19. 16:36
Fogadják meg a Főpolgármesteri Hivatal tanácsát, és autó helyett inkább HÉV-vel utazzanak a Szentendrei úton. Péntek délután hatalmas a torlódás, igaz, a Fővinform munkatársa szerint a város más részein sem jobb a helyzet.

Soha nem látott dugóról számolnak be a felújítás alatt álló Szentendrei úton közlekedő olvasóink. A közlekedési káoszban órás várakozással számoljanak.

A Fővinform ügyeletese nem lepődik meg a dugó méretein. Augusztus 20-a előtt a pesti és a budai rakpartot is lezárták, a hét utolsó munkanapja van, ilyenkor a szokásosnál is nagyobb a torlódás. Egyébként a város más részein is lelassult a haladás.

Nem segíti a helyzetet a Szentendrei út felújítása sem, amely augusztus 8-án kezdődött, és a Sziget bezárása után már teljes erővel zajlik. Alternatív útvonal nincs az autósoknak, ezért a Főpolgármesteri Hivatal azt javasolja, hogy a nyár elején felújított HÉV-et válasszák az autók helyett.

A több százmilliós beruházás első üteme a Szentendrei út elejétől a felüljáróig, a második a Pók utcáig tart. A munka a tervek szerint októberig tart.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?