Három új tag a kormányzati negyed a közbeszerzési bíráló bizottságba

2007.06.08. 15:10

A Kincstári Vagyoni Igazgatóság vezérigazgatója megnevezte a kormányzati negyed közbeszerzési bíráló testületébe általa delegált személyeket. A három új tagot a projekt szakmai-gazdasági felügyeletét ellátó Projekt Monitoring Bizottság is megerősítette. A Hivatalos Közbeszerzési Tanácsadók Országos Szövetségétől Rozman Balázst, a Fővárosi Önkormányzattól Gecser Szilviát, Budapest Főváros Terézváros Önkormányzata képviseletében pedig Mihályfi Lászlót jelölték a kormányzati negyed közbeszerzését elbíráló testületbe.

Rozman Balázs korábban az autópálya építések kapcsán részt vett a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. és a Nemzeti Autópálya Zrt. munkájában

Gecser Szilvia jelenleg is a Fővárosi Önkormányzaton belül működő Kormányzati Koordinációs Központ munkatársa. A koordinációs központ feladata az összes olyan nagy projekt kézbentartása, (négyes metró), melyhez szükséges a kormánnyal való állandó kapcsolattartás.

Mihályfi László Terézváros főépítészeként a befogadó kerületet képviseli a Kormányzati Negyed közbeszerzését ellenőrző testületben. A közbeszerzési eljárás részvételi felhívása még júniusban megjelenik.