Jenő
-3 °C
6 °C

Ma csak öt percre állt a forgalom a Nagykörúton

2006.07.14. 16:43
Műszaki hibás villamos miatt állt le öt percre a NAgykörúton a forgalom, de ezúttal nem a felsővezeték miatt nem jártak a villamosok.

Műszaki hibás villamos állt a Blaha Lujza téren pénteken délután, ezért öt percig volt fennakadás a Nagykörúton - mondta el az Indexnek a BKV fődiszpécsere. Információink szerint ezért más szerelvényekről is leszállították az utasokat, nem sokkal később azonban újra megindult a közlekedés a vágányokon.

A fődiszpécser szerint egyszerű műszaki hiba történt, ezúttal a felsővezetékhez semmi köze nem volt a leállásnak. Minthogy a Blaha Lujza tér környékén történt az eset, a szerelő gyorsan kiért a villamoshoz, amely a Népszínház utca felé elhagyhatta a körutat, és így "nem képezett hosszú ideig akadályt".

A mostani 5 perccel együtt immár 226 percig nem jártak a villamosok az elmúlt hetekben, pontosabban május 22. óta, amikor a felújítás első szakasza befejeződött a Nagykörúton.

Csütörtökön ugyanis a BKV vezérigazgató-helyettese Donáth Zoltán újságíróknak elmondta, hogy mindössze 221 percnyi fennakadás történt a nagykörúti közlekedésben május vége óta, ami 0,34 százalékos mutató, és ez mindössze hatvan százaléka a korábbi időszak leállásainak.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?