Szilvia
5 °C
16 °C

Kövér: egekbe kiált az MSZP arcátlansága

MTI
2002.02.26. 20:46
Egekbe kiált az MSZP arcátlansága, képmutatása a visegrádi együttműködéssel kapcsolatos kormánybírálatait illetően, hiszen Kovács László külügyminisztersége idején, a szocialisták ország vezetése alatt, egyetlen egy visegrádi értekezletet sem hívtak össze - jelentette ki Kövér László, a Fidesz ügyvezető alelnöke kedden Szigetszentmiklóson egy lakossági fórumon.

Hozzátette: e tények ismeretében aligha tűnnek őszintének Kovács László aggodalmai az iránt a visegrádi együttműködés iránt, amit éppen Orbán Viktor ideje alatt élesztett újjá a magyar kormány. - A szocialisták pártelnöke egyébként már sokadszor kerül szembe saját hazájával -jelentette ki Kövér László. A Fidesz - Magyar Polgári Párt ügyvezető alelnöke szerint Kovács László "rendszeresen több okot talál ugyanis a kormánnyal vitában álló partnerek támogatására, minthogy saját országa kormánya mellé álljon".

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?