Előd
8 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Egy évig még az FKGP-é a székház

Magyar Nemzet
2002.04.26. 08:34
Jövő év június 30-ig meghosszabítottuk a foglaló viszszafizetési határidejét a Belgrád rakparti székház adásvételi szerződésében - közölte Deák József, az FKGP pártfőügyésze csütörtökön.

A napokban Torgyán József feljelentést tett ismeretlen tettes ellen, csalás bűntettének gyanúja miatt. A pártelnök arra hivatkozott, hogy nem volt tudomása a székház hétszázmillió forint ellenében történt eladásáról. Torgyán állítását azonban cáfolja a napilap birtokában lévő meghatalmazás, amelyben az FKGP elnöke megbízta Gyimóthy Géza főtitkárt, G. Nagyné Maczó Ágnes alelnököt és Deák József pártfőügyészt, hogy a párt nevében járjanak el a Belgrád rakparti ingatlan értékesítésénél.

A kisgazdaszékházat Szeremley Huba vállalkozó vásárolta meg idén februárban úgy, hogy kétszázmillió forintot foglalóként átutalt az FKGP-nek, a vételár fennmaradó részét - ötszázmillió forintot - pedig július 31-ig kell kifizetnie a pártnak.