Jenő
-3 °C
6 °C

Korlátozzák közlekedést a délutáni tüntetések környékén

2008.04.11. 11:53
Péntek délután a jegyirodás tüntetések miatt este 6-ig tilos az újlipótvárosi Hollán Ernő utca környékén parkolni, több utcában megállási tilalmat rendeltek el. A várható tömeg miatt módosított útvonalon járnak a 76-os és a 79-es trolik.

A BKV Zrt arról tájékoztatta az Indexet, hogy a délután négy órára bejelentett Hollán Ernő utcai demonstrációk miatt pénteken 15 és 18 óra között korlátozásokat vezetnek be a 76-os és 79-es trolibuszok közlekedésében. A 79-es trolibuszok a Keleti pályaudvarról a 75-ös troli Váci útnál lévő végállomásáig közlekednek, a 76-os trolibuszok közül négy Solaris típusú a Pozsonyi útnál, a Szent István park magasságában fordul vissza, ezek az új típusú buszok ugyanis áramszedő nélkül is tudnak közlekedni. A többi, ZIU típusú troli a 73-as trolibusz útvonalán közlekedik. További járatok közlekedésében a BKV reményei szerint nem lesz fennakadás.


Tekintse meg nagyobb méretben!

A rendőrség péntek reggel 8-tól este 6-ig megállási tilalmat vezetett be Újlipótváros több utcájában, így tehát tilos parkolni a a Hollán Ernő utca mindkét oldalán a Szent István körút és a Raoul Wallenberg utca között, a Budai Nagy Antal utca mindkét oldalán a Hollán Ernő utca és a Pozsonyi út között, valamint a Katona József utca mindkét oldalán a Tátra utca és a Pozsonyi út között. A korlátozásra mobil jelzőtáblákkal hívják fel az autósok figyelmét, tájékoztatta az Indexet Tafferner Éva, a BRFK szóvivője.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?