Konrád
8 °C
26 °C

A Fidesz sms-ben kér tanácsokat a választóktól

2005.02.04. 17:21
Orbán Viktor, a Fidesz elnöke február 16-án, Budapesten, a Körcsarnokban tartja meg országértékelő beszédét. A Fidesz elnöke ezt megelőzően "országértékelő beszélgetéseket" tart öt helyen az országban. Rogán szerint a Fidesz mindenki véleményére kíváncsi, ezért elindítják a "Magyarország vonalat", amelyen keresztül sms-ben lehet javaslatokat, kérdéseket intézni Orbán Viktorhoz.

A Fidesz elnöke az országértékelő beszéd megírása és elhangzása előtt, az ország öt pontján - Pocsalyon, Miskolcon, Várpalotán, Budapesten és Esztergomban - tart "országértékelő beszélgetéseket", a falvak, a nők, a foglakoztatáspolitika, a főváros és az egészségügy problémáiról - mondta el Rogán Antal kampányfőnök a párt pénteki elnökségi ülése után.

Orbán munkahelyekre látogat

Roadshow
Orbán először február 6-án Pocsajra, egy Berettyóújfalu közelében lévő kistelepülésre látogat el, ahol a magyar falvak jövőjéről, a magyar agrárium helyzetéről esik majd szó. Értesüléseink szerint Orbán két televíziós személyiséggel, Kudlik Júliával és Rákay Philippel indul a roadshow-ra. Február 8-án Miskolcon a nők problémáiról lesz szó, 10-én Várpalotán a munka világa lesz a téma, 12-én az óbudai lakótelepen a fővárosiak nehézségeiről beszélget majd Orbán a helyiekkel, 13-án, Esztergomban pedig az egészségügy helyzete kerül szóba.

"Orbán Viktor az országértékelő beszédének megírása előtt kíváncsi az emberek véleményére, kíváncsi arra, hogy látják az elmúlt egy esztendőt, melyek az ország problémái, melyek voltak az elmúlt egy év sikerei és kudarcai" - jelentette ki a kampányfőnök.

Rogán szerint a Fidesz elnökével nem csak "kérdezz-felelek beszélgetésekre kerül sor", hanem a pártelnök ellátogat például munkahelyekre is.

A kampányfőnök megerősítette, hogy szóba került Kaposvár is, mint helyszín, azonban megkeresésükre Szita Károly polgármester azt válaszolta, hogy erre a látogatásra ne most, hanem egy-két hónappal később kerüljön sor.

Küldj sms-t Orbánnak vagy írd meg nekünk!

Rogán Antal hangsúlyozta, hogy a Fidesz mindenki véleményére kíváncsi, ezért elindítják a "Magyarország vonalat" (06-20-414-0000), amelyen keresztül sms-ben lehet javaslatokat, kérdéseket intézni Orbán Viktorhoz.

Az olvasók az Indexhez azonban ingyen is eljuttathatják a Fidesznek szóló javaslatokat, kérdéseket, amelyeket szerkesztőségünk lelkiismeretesen továbbít majd Orbán Viktornak. A legszellemesebb javaslatokról pedig nemsokára szavazást indítunk.