Száz márkás kanyarok Mogyoródon

2000.08.10. 18:05
Száz márkánál, azaz tizenháromezer forintnál kezdődik egy menet a mogyoródi türelmi zónában dolgozó prostituáltaknál. A lányoknak naponta legalább húsz kanyart le kell tudniuk. A prostituáltak érdekképviseletének vezetője szerint a várható hatszáz lánynak kevés lesz a negyven priccs, ezért vagy sorba kell majd állniuk, vagy a zónán kívül keresnek helyet maguknak és partnerüknek.
A lányoknak naponta legalább húsz kanyart le kell tudniuk
Információink szerint mielőtt beindulna a Hungaroring mellett kialakított vigalmi negyedben a nagyüzem, ellenőrizni fogják, hogy a várható több mint hatszáz örömlánynak van-e egészségügyi könyve. Szakértők szerint sokuk nem rendelkezik ezzel, így a fertőzések megelőzése érdekében megpróbálják kiszűrni azokat, akik nem tudják bizonyítani, hogy részt vettek orvosi vizsgálaton. Ők legálisan nem is vehetik ki részüket az idei Forma 1 körüli üzletből, hiszen egy ilyen AIDS teszttel bővített vizsgálat eredményére minimum két hetet kell várni.

Az APEH az Index tudomása szerint ilyen tevékenységre csak néhány vállalkozónak adott adószámot, így több százan lehetnek azok a hölgyek is, akik egy-egy légyott után nem tudnak eleget tenni számlaadási kötelezettségüknek.

Félmilliárdos bevétel
Három nap alatt hatezer márkát - nyolcszázezer forintot - termel ki egy lány, ha teljesíti a párizsi normát. Ha mind a hatszáz lány hozza a formáját, naponta tizenkétezer férfit elégítenek ki, ha a visszatérő vendégekkel nem számolunk. A három nap alatt ezek szerint harminchatezer aktus bonyolódik le a zónában, márha valósak a hatszáz lányról és a napi húsz menetről szóló információk.

Harminchatezer aktus a száz márkás, extrák nélküli minimálárral számolva 3,6 millió márkás bevételt jelent. Az forintban 480 millió. Így már érthető a púpos mercik és a Jeep Cherokeek jelenléte.

Miután a verseny három napjára legalább kétszázötvenezer vendéget várnak, kiszámolható: közülük minden hetediknek a lányoknál kell kikötnie, hogy teljesülhessen a terv.

Amennyiben az adóhivatal valóban megjelenne az örömzónában, azt a most alakuló prostituáltak érdekvédelmét ellátó szervezet tisztességtelennek tartaná - nyilatkozta az Indexnek Földi Ágnes. A szervezetet csak két hét múlva jegyzik be hivatalosan, így az érdekvédelmi csoport nem tud még fellépni ebben az ügyben.

A korábban prostituált ként dolgozó asszony szerint a ,,Hungaroringen kialakított zóna, még nem az, amiről az örömlányok álmodnak." Mint az Indexnek elmondta, a helyszínen nem biztosítottak az elemi tisztasági feltételek, a húsz fapriccsen nem tudja, hogyan fog osztozni több száz lány. Amennyiben mindenki csak tizenöt percet tartózkodik ügyfelével a bódékban, akkor is ötször ennyi helyiségre lenne szükség, hogy elkerüljék a sorban állást - mondta. Földi Ágnes sokallja a bérleti díjat is, a bódékért mindenkinek napi negyvenezer forintot kell fizetni. ,,Ennyiért jobb helyen már szobát lehet bérelni."

Száz márka per menet

Információink szerint egy-egy légyott ára száz márkánál kezdődik majd, a lányoknak legalább a párizsi normát kell hozniuk, ahol húsz kuncsaftot kell megszerezniük naponta

Az Index értesülései szerint az első hazai örömzóna ideiglenes megnyitása a külföldi tévétársaságok érdeklődését is felkeltette. A Pro7 nevű német tévécsatorna stábja jelentős összeget fizet az egyik prostituáltnak, hogy követhesse egy munkanapját a reggeli felkeléstől az egész napos lefekvésekig.