Hortenzia, Gergő
-2 °C
8 °C

Kivégezték a gépeltérítő mókust

2007.02.15. 16:06
Egy Tókióból Dallasba tartó járat pilótái kaparászást hallottak a kabinban, ezért leszálltak. A zajt okozó állatot veszettségtől tartva némították el Honoluluban. A gépen 202 utas tartózkodott.

Mókus miatt kellett kényszerleszállnia egy amerikai légitársaság repülőgépének Honolulun.

A járat Tokióból Dallasba tartott, ám a pilóták meghallották, hogy valami kaparász fülkéjük plafonja felett, olyan részben, ahol sok a kábel, amelyeket ha szétrág valami, nagy baj is lehet.

A Boeing 777-es gép így aztán 202 utasával és a mókussal Honoluluban megszakította légi útját. Az utasok szállodába kerültek, a mókus pedig csapdába, amelyet állatbefogó szakemberek helyeztek el a fedélzeten.

Az utasok aztán más gépeken folytatták útjukat Dallasba, a mókusnak viszont Honolulu volt a végállomás, mert attól tartva, hogy esetleg veszett, végeztek vele. A tetem vizsgálatának eredményei szerdán derülnek ki.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?