Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Húsz fiút elégített ki egy 11 éves lány

2006.09.08. 10:56
Egy 11 éves lány vált tömeges szexuális erőszak áldozatává a wisconsini Milwaukeeban. A 11 éves lány 20 fiúval került szexuális kapcsolatba, miután egy 16 éves lány beavatta a szexuális élet rejtelmeibe, írja a CNN.

Az ügyben egyelőre egy 15 éves fiút és a 16 éves lányt vádoltak meg, de a nagylány negyvenéves nagybátyját is várhatóan vád alá helyezik, a rendőrség még nyomoz így további vádemelések is várhatók.

"Rengeteg becenévvel kell dolgoznunk, jelenleg megpróbáljuk őket valós személyekhez kötni" - közölte a városi ügyész az AP tudósítójával. Az elkövetők nevét kiskorúságokra hivatkozva nem hozták nyilvánosságra.

A bírósági iratok szerint a 11 éves lány vallomásában elmondta, szerelmes lett a fiúsan öltözködő 16 éves lányba, aki meghívta házukba.

A kislány hétfőn két barátjával ment el meglátogatni a nagylányt, ahol először három tizenéves fiút elégített ki orálisan, majd a nagylány bácsikájával is megtette ugyanezt. A férfi elmondása szerint a 11 éves kislányt 16 éves unokanővére vette rá a szexre, és ő magyarázta el, mit kell csinálni.

A kislány ezután a pincébe ment, ahol legalább 15 férfi várta. A kislány vallomása szerint ezután elkezdte kiválogatni közülük, kit szeretne orálisan kielégíteni. A 16 éves lány tagadta, hogy ő irányította volna a kislányt, vallomásában azt állította, a kislány akart szexelni a férfiakkal.

Az amerikai hírügynökség beszámolója szerint Milwaukeeban az utóbbi időben megnőtt a tömegesen elkövetett erőszakok száma, jóllehet az emberöléseké csökkent.