Vince, Artúr
-3 °C
1 °C

Elmenekült a péniszamputáció elől

2004.09.07. 13:38
Fogadásból gyűrűt húzott péniszére egy román, amit később nem tudott leszedni, ezért a szerv üszkösödni kezdett. A kórházban már csak az amputáció jöhetett szóba, ám a férfi elmenekült, jelenleg a rendőrök keresik.
A rendőrök segítéségét kérte egy romániai sebészet, miután egy életveszélyes állapotban lévő páciens megszökött a műtét elől. A férfi nem akarta, hogy levágják a péniszét, adta hírül az Ananova a román Port tv-re hivatkozva.

A dél-romániai Pitesti kórház sebésze elmondta, a negyvenkét éves férfinek üszkösödés miatt kellene amputálni nemi szervét.

A személyzet információi szerint a férfi egy kártyázással és ivással átmulatott éjszakán fogadásból erőszakolt péniszére egy fémgyűrűt, amit később nem tudott levenni. Annak ellenére, hogy két napon keresztül borzalmas fájdalmai voltak, nem fordult orvoshoz, mert szégyellte a dolgot, számolt be Stelian Belu a román tévének.

Az élete múlik rajta

A kórházban azután felvilágosították, hogy teljesen leállt a vérkeringés a péniszében, ami ezért üszkösödni kezdett, az egyetlen módja annak, hogy megmentsék az életét, az amputáció. A férfi a hír hallatára elrohant a kórházból.

Az orvosok most attól félnek, a férfi meghal, ha nem jut sürgősen orvosi ellátáshoz, ezért a rendőrséghez fordultak. "Olyan nincs, hogy valaki elmenekül a kés alól. Vissza kell jönnie, és el kell fogadnia az új helyzetet" - jelentette ki a sebész.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!