Gusztáv
3 °C
6 °C

Szétszabdalta páciense péniszét a dühödt sebész

2004.07.16. 14:21
Tévedésből átvágta páciense húgycsövét, majd dührohamában darabokra szabdalta a hereműtétre váró betege péniszét egy bukaresti klinika sebésze. A páciens nemiszervét nem sikerült megmenteni, az orvost felfuggesztették.
Darabokra vágta egyik páciense péniszét egy román sebész - jelentette az Ananova. A doktor eredetileg a beteg le nem szállt heréjét kívánta a helyére, a herezacskóba rakni.

Funkciómentés

A kényes műtét közben azonban óvatlanul átvágta a páciens húgycsövét. Megpróbálta helyrehozni a hibát, ám a sikertelen próbálkozások közben elvesztette a fejét és dühében össze-vissza szabdalta a beteg nemiszervét.

A páciens férfiasságának megmentésére egy másik orvoscsapatot riasztottak, ám egyelőre csak a vizeletkiválasztási funkciókat sikerült helyreállítani.

Sikertelen rekonstrukció

"Egyelőre nem sikerült újjáépítenem a péniszt, mert már negyvennyolc óra telt el az eset óta. Még ha kéznél is vannak a darabok, ennyi idő elteltével nem sikerülhetett" - nyilatkozta a team vezetője az Evenimentul Zilei napilapnak.

Mint mondta, pár hónap múlva megkísérelhetik a szerv újrakonstruálását.

A férfiasságát vesztett páciens állapota kielégítő, a nemiszervet feldaraboló orvost hat hónapra felfüggesztették, és rendőrségi eljárás is indult ellene.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!