Előd
8 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Szétszabdalta páciense péniszét a dühödt sebész

2004.07.16. 14:21
Tévedésből átvágta páciense húgycsövét, majd dührohamában darabokra szabdalta a hereműtétre váró betege péniszét egy bukaresti klinika sebésze. A páciens nemiszervét nem sikerült megmenteni, az orvost felfuggesztették.
Darabokra vágta egyik páciense péniszét egy román sebész - jelentette az Ananova. A doktor eredetileg a beteg le nem szállt heréjét kívánta a helyére, a herezacskóba rakni.

Funkciómentés

A kényes műtét közben azonban óvatlanul átvágta a páciens húgycsövét. Megpróbálta helyrehozni a hibát, ám a sikertelen próbálkozások közben elvesztette a fejét és dühében össze-vissza szabdalta a beteg nemiszervét.

A páciens férfiasságának megmentésére egy másik orvoscsapatot riasztottak, ám egyelőre csak a vizeletkiválasztási funkciókat sikerült helyreállítani.

Sikertelen rekonstrukció

"Egyelőre nem sikerült újjáépítenem a péniszt, mert már negyvennyolc óra telt el az eset óta. Még ha kéznél is vannak a darabok, ennyi idő elteltével nem sikerülhetett" - nyilatkozta a team vezetője az Evenimentul Zilei napilapnak.

Mint mondta, pár hónap múlva megkísérelhetik a szerv újrakonstruálását.

A férfiasságát vesztett páciens állapota kielégítő, a nemiszervet feldaraboló orvost hat hónapra felfüggesztették, és rendőrségi eljárás is indult ellene.