Dániel, Daniella
16 °C
30 °C

Ismét lecsapott a fotós szatír

2003.09.08. 19:10
Egy éve űzi sajátos hobbiját egy férfi, aki nem modelljeit vetkőzteti le, hanem maga áll pőrén a megrémült nők elé, hogy lefotózza ijedtségüket.
Az Ohio állambeli Columbus lakosságának nőtagjait már egy éve fotózza egy meztelen ember, aki saját látványának sokkoló hatását csípi el az áldozat portréjában. A férfi egy napszemüvegbe, valamint egy baseballsapkába öltözve lepi meg az utcán a hölgyeket, akiknek a mutatványtól ijedt arcáról készít felvételt. A szatír fotós most ismét hallatott magáról, írja a Local6, floridai híroldal.

A fotós harminchetedszerre csapott le a postaládák rejtekéből, egy épp a leveleit bontogató hölgyre. A rendőrség ellenőrizte az összes parkoló autó rendszámát a környező lakókerületben, és sok embert megkérdeztek: láttak-e valami szokatlant. A columbusi rendőrség tudatta, hogy civilruhás nyomozókkal járják a várost azokon a helyeken, ahol gyakran kattintgat a fotós szatír.

A Local6 online szavazása szerint az olvasók nagyobbik része nem tartja veszélyesnek a meztelen fotóst, negyven százalékuk mégis fél tőle. A férfi az ijedségen kívül eddig semmilyen kárt nem okozott áldozatainak.