Vendel
7 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Ismét lecsapott a fotós szatír

2003.09.08. 19:10
Egy éve űzi sajátos hobbiját egy férfi, aki nem modelljeit vetkőzteti le, hanem maga áll pőrén a megrémült nők elé, hogy lefotózza ijedtségüket.
Az Ohio állambeli Columbus lakosságának nőtagjait már egy éve fotózza egy meztelen ember, aki saját látványának sokkoló hatását csípi el az áldozat portréjában. A férfi egy napszemüvegbe, valamint egy baseballsapkába öltözve lepi meg az utcán a hölgyeket, akiknek a mutatványtól ijedt arcáról készít felvételt. A szatír fotós most ismét hallatott magáról, írja a Local6, floridai híroldal.

A fotós harminchetedszerre csapott le a postaládák rejtekéből, egy épp a leveleit bontogató hölgyre. A rendőrség ellenőrizte az összes parkoló autó rendszámát a környező lakókerületben, és sok embert megkérdeztek: láttak-e valami szokatlant. A columbusi rendőrség tudatta, hogy civilruhás nyomozókkal járják a várost azokon a helyeken, ahol gyakran kattintgat a fotós szatír.

A Local6 online szavazása szerint az olvasók nagyobbik része nem tartja veszélyesnek a meztelen fotóst, negyven százalékuk mégis fél tőle. A férfi az ijedségen kívül eddig semmilyen kárt nem okozott áldozatainak.