Judit
3 °C
7 °C

Életfogytiglant kaphat a sátánista pedofil

2003.09.15. 15:58
Tíz gyermekkel kezdeményezett szexuális kapcsolatot a vádirat alapján egy ötvenéves amerikai férfi. A gyerekeket azzal fenyegette meg, ha ellenállnak neki, ő meg fog halni.
Oakland megye bírósága valószínűleg életfogytiglani börtönbüntetésre ítéli az ötvenéves Robert Basat-t, akit szexuális erőszak és megrontás vádjával találtak bűnösnek.

Basat kilenc gyermeket bírt rá a többszöri fajtalankodásra, letartóztatása idején pedig már a tizedik áldozat meggyőzésén dolgozott. A pedofil a nyolcvanas években kezdte tevékenységét.

Ahol nem volt férfi a háznál

Robert Basat
Basat általában a szülőkkel került először jó viszonyba, hogy a gyerekek megbízzanak benne. Az áldozat családjából minden esetben hiányzott az erős férfi, általában az apa, értesült a The Oakland Press.

A férfi azt állította a fiúknak, hogy a spermájukra van szüksége, mert különben meghal. A férfi ellen négy fiú és egy lány tett vallomást. Basat a szexuális aktus közben a feketemágia rítusainak is eleget tett, áldozata nyakára például medált akasztott.

Borzasztó sé hihetetlen

"A férfi által elkövetett tettek annyira borzasztóak és hihetetlenek, hogy azt hihetnénk, egy tévéfilmben történtek meg." - nyilatkozta az ügyész, Cheryl Matthews a tárgyalás után.

Basat tagadja a vádakat. A vádirat szerint ugyanakkor a férfi kilenc és tizenkét év közötti gyerekeket választott ki, akikkel, miután pubertás korba léptek, szakított, majd új áldozatokat keresett.

Basat-t valószínűleg október 17-én fogják életfogytiglani börtönbüntetésre ítélni.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?