A konyha közepén landolt az autó

2009.07.30. 13:44 Módosítva: 2009.07.30. 13:47
Egyenesen egy brit házaspár konyhájának a közepén állt meg egy autó, amelynek ittas sofőrje áttörte a ház falát. A lakók nem sérültek meg, de a ház komolyan megrongálódott.

A falat áttörve egyenesen a konyhában landolt egy autó egy brit házaspár otthonában. A Wales déli részén található Neathben élő Michael és Julie Miller egy nagy csattanásra ébredt szerda hajnalban.

„Hajnali négykor egy nagy robajt hallottunk, amit először villámnak gondoltunk. Elment az áram is” - mondta az asszony. Hozzátette, hogy férje gázszagot érzett, ezért mindketten gyorsan kirohantak a házból, írja a Telegraph. Ekkor vették észre a ház falából kiálló autót. „Egy órával később már éppen a reggeli teát készíthettem volna a konyhában” - mondta rémülten az asszony.

Az autó sofőrje elszaladt a helyszínről, azonban a rendőrség később elfogta az ittas vezetéssel gyanúsított 24 éves férfit. A rendőrség szóvivője közölte, hogy a ház komolyan megrongálódott, ezért jelenleg szakemberek vizsgálják, hogy visszaköltözhet-e a házaspár.

Korábban egy másik brit kisvárosban élő férfi kertjébe néhány hét alatt öt autó is berepült, amelyek egy veszélyes kanyarnál csúsztak le az útról. A hatóságok ugyanakkor jelezték, hogy a gyorshajtók kiszűrésével megakadályozható az újabb baleset.