Konyha, ha rossz napot fog ki a vendég.
Avagy a gasztroesztéta hogyan, és főként miért nem jutott el oda.
A Michelin-csillag bizonytalan, koleszterinlöket garantált.
A sztárszakács örül, hogy életben van.
Gyorsan lehűti, amit szeretnénk. Han Solo rosszallóan hunyorog.
A kísérleti állatok utódainál is kimutatható volt az idegek leromlása.
„Nem mondhatok le magamról” – szól az új daluk.
A gasztronómiai fesztivált május 24. és 26. között rendezik meg a Millenárison.
Ma ünnepeljük a pizza világnapját, amelyhez az étvágyat ezúttal egy kvízzel hozzuk meg!
2023. december 18., 12:20
2023. november 27., 06:12
Legyen az a gombóc rücskös, akkor jó.
2023. november 20., 05:58
Spoon a Duna partján.
A férfi el tudott menekülni, de megsérült.
Vagy mégsem?
A szájszag kutatásának Szent Grálját a tudományterület veteránja fedezte fel.
Ez vár ránk – a nem is annyira távoli jövőben.
2023. szeptember 16., 17:00
2023. augusztus 14., 05:52
A Papréte-patak partján.
Minden konyha újragondolható.
Tejjel kifli, Cukor, só, Smackleves – gasztronómia a zenében.
Egyszer csak elkezdett mozogni a mosogatószivacs.
Miért hordanak kalapot a szakácsok?
Az eset a Széchenyi utcában történt.
A venezuelaiak kedvéért böjt idején is ehető.
Hogyan dolgozzuk fel a szerelmet vagy épp annak elmúlását napjainkban?
Pierre segítséget hívott.
A Sunday Brunch vendége Vajda Pierre.
2022. november 28., 10:13
Mimama, ahová Pierre betért.
2022. november 24., 08:02
2022. november 23., 14:43
Elszenesedett maradékok alapján rekonstruálták a receptjeiket.
2022. november 17., 14:51
2022. november 14., 10:36
Túlevéshez vezet, ha a szervezet nem jut elég jó minőségű fehérjéhez.
2022. szeptember 19., 12:23
Ma már nem lehet úgy betyárkodni, mint régen.
2022. augusztus 25., 11:10
A nyár meglepetése lett.
Pierre komolyan elérzékenyült, úgy látszik, öregszik.
2022.06.06. 11:50 Módosítva: 2023-01-11 17:18:08
A Zsidai Csoport ügyvezető-tulajdonosa azt mondja, tudja, hogyan lehet megmenteni a magyar gasztronómiát.
Les Terraillers étterem, egy Michelin-csillag, Biot.
2021.12.18. 09:46 Módosítva: 2021-12-20 17:14:33
Bistro 42 és benne Pierre. Kóstolgatott.
2021. november 25., 18:51
2021.09.05. 10:02 Módosítva: 2023-04-01 06:11:55
A Volt egyszer egy varrodám társadalomkritika, egyben a szellemi tunyaság és a fizikai lustaság számonkérése, az elutazása előtti pár év története.
2021. augusztus 22., 11:54
Konyhai használati tárgyak kaptak lángra.
Elsőként a bölcsődei, óvodai és munkahelyi konyhákat minősíti a Nébih.
Király Éva dietetikus szerint az otthoni felhasználási lehetősége is szinte végtelen.
2021.04.25. 12:58 Módosítva: 2021-04-29 14:42:48
Az egészségtudatos étkezés lehet ízdús és igazán változatos is.