-
2023.05.24. 12:19 Módosítva: 2023-05-24 20:26:50
Vizapacal, kaviár.
-
Miért hordanak kalapot a szakácsok?
-
Versenyben még a moszatok és a hínárok.
-
Kell hozzá hal, bárány, vese és hagyma.
-
Vannak azonosítható jegyek.
-
Pedig Pierre csak egy sóletféléről kezdett mesélni.
-
Terítéken a különleges alapanyagok.
-
Itt a húsvét, itt van újra...
-
Pierre szaftos történetet mesél.
-
A nemzeti ünnepen a sör is olyan, mint a fű.
-
Kossuth Lajos nem volt ínyenc, de így is szembesült némi őzgerinccel és ribizlikocsonyával.
-
Megtisztulni jó, főleg, ha amúgy is ezt kívánjuk.
-
Legalábbis erről álmodtak a tokaji borpárlat gyártói.
-
Terítéken ez a pazar bélszín.
-
Terítéken a téli remegő.
-
Minden asztalnak van története. Csak legyen asztal.
-
Pierre a helyi gazdaságok fontosságáról mesél.
-
Minden változik, az ételek alapanyaga is.
-
Vegye elő a telefonját!
-
Apró hasznosságok, életmentő figyelmességek.
-
2022. december 28., 09:44
Pierre év végi nagy értékelője.
-
2022. december 21., 12:11
Év végi összegzés Pierre módra.
-
2022. december 14., 19:29
Életre kel a a három testőr városa.
-
Pierre segítséget hívott.
-
2022. november 30., 14:12
Terítéken a Michelin magyar ajánlásai, elismerései.
-
2022. november 23., 10:56
Csillagokról és ajánlásokról mesél Pierre.
-
2022. november 16., 14:31
Velünk élő gasztronómia és történelem.
-
Pierre megidéz egy kóstolót Szepsynél.
-
Pierre méltató szavai Európa legkiválóbb borászához.
-
Folytatódik az ázsiai tésztakörkép.