Ödön
2 °C
11 °C

Munkába állt az USA első legális férfiprostija

2010.01.22. 15:31 Módosítva: 2010-01-22 15:31:03
"Markus" a híres fekete polgárjogi harcoshoz, Rosa Parkshoz hasonlította magát, mire azonnal eltiltották az újságíróktól.

Főiskoláról kibukott izmos fiatalember az Egyesült Államok első, munkáját hatósági engedéllyel űző férfiprostituáltja, és már-már polgárjogi harcosnak érzi magát. Miután a Nevada államban működő Shady Lady Ranch jogi csatát nyert a férfiprostituáltakért, nem maradt más hátra, mint keríteni egy megfelelő jelöltet. A választás a 25 éves, "művésznevén" csak Markusként ismert fiatalemberre esett, aki rövid pornófilmes kitérő után kötött ki a Las Vegas és Reno között fekvő Beatty kisvárostól jó pár mérföldre fekvő bordélyban.

Markus, akit a prositute és a dude, vagyis haver angol szavakból prostidude-ként emlegetnek, hamar a nevadai bordélyvilág figyelmének központjába került. Női kollegái bírálták, amiért férfiügyfeleket nem fogad, ő maga pedig a Details Magazine-nak adott interjújával kavart vihart. Úttörő szerepét ugyanis ahhoz hasonlította, amikor a polgárjogi harc ikonjává vált Rosa Parks a szegregáció idején nem adta át a buszon a helyét. Nem csoda, hogy ezek után a Shady Lady Ranch madámja eltiltotta az újságíróktól.

Az USA szövetségi államaiban tilos a prostitúció, Nevada egyes részein azonban engedélyezett, bár Las Vegasban épp nem. A Shady Lady Ranch konkurrenciái aggodalommal figyelik Markus munkába lépését, attól tartva, hogy színre lépése a prostitúció törvénytelenné nyilvánítására sarkallja a helyi hatóságokat. A szexuális úton terjedő betegségek is aggasztják őket, szerintük ugyanis a női vendégeket az aktus előtt nem tudják olyan alaposan és hatékonyan ellenőrizni mint a férfiakat.

Markus egyébként a főiskoláról kibukott, ámde művelt fiatalemberként jellemezte magát, aki tengerészgyalogos is volt Alabamában. Los Angelesbe azért ment, hogy pornószínész legyen, de két forgatás után otthagyta az ipart, és végül egy Santa Monica-i hajléktalanszállón kötött ki. A Shady Lady madámja, Bobbi Davis tíz jelölt közül választotta ki, állítólag azért, mert Markus előzetesen nem tartott az őt övező médiacirkusztól.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?