Szekrény dőlt a diákokra egy kőbányai iskolában

2011.11.23. 11:22

Rádőlt a szekrény hét diákra szerdán egy kőbányai iskolában, a folyosón, közölte Sass Oszkár, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese.

D  MI20111123001
Fotó: Mihádák Zoltán

A baleset a Janikovszky Éva Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola Üllői úti tagintézményében történt. Az iskola vezetője nem kívánt nyilatkozni a balesetről, csupán annyit közölt: tudomása szerint valamennyi gyerek csak könnyebb, nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, és kórházba csak a biztonság kedvéért, vizsgálatokra vitték be őket.

Az Országos Mentőszolgálat megerősítette, hogy nincsen súlyos sérült a gyerekek között, de két fejsérüléses lányt és egy hátát fájlaló fiút még tovább kell vizsgálni az esetleges súlyosabb sérülések kizárásához. A 10-11 éves gyerekek többsége zúzódásokat szerzett a balesetben. Három mentőautóval a Bethesda és a Heim Pál kórházba szállították őket.

A BRFK sajtóügyeletese korábban - az elsődleges információk alapján - még hat könnyű és egy súlyos sérültről tudott. A helyszíni szemle folyamatban van.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport