Gerzson
-3 °C
3 °C

Bejárta a világsajtót a szerencsétlen böllér esete

2001.11.26. 16:47
Nyugati internetes portálok vezető magyar vonatkozású hírévé vált az a darvaspusztai disznóölés, amelyben két férfi meghalt, egy pedig súlyos sérüléseket szenvedett.
Mint ismeretes, egy férfi elektromos sokkolóval megpróbált elkábítani egy levágandó disznót, de közben halálos áramütést szenvedett. A házigazda szívrohamot kapott a nem mindennapi látványtól, és azonnal meghalt. Egy harmadik férfi súlyos áramütést szenvedett, amikor megpróbálta kihúzni a házi készítésű sokkolót a konnektorból.

De mi lett a disznóval?

Illusztráció
Az esetre nem csak a hazai sajtó, de a külföldi média is lecsapott, ráadásul nem csak a botránylapok és híradók. Az ananova.com nevű internetes hülyeségportálon kívül foglalkozott az esettel a tekintélyes Reuters hírügynökség is. Egyik helyen sem mulasztották el hangsúlyozni: a disznó sorsáról nem tudni.

Lesz még alapanyag

Az Index szerkesztősége szerint hasonló pályát futhat be a Közraktár utcai lakógyűlésen történt lövöldözés híre is. Itt egy 87 éves férfi nyakon lőtte a közösképviselőt, mert nem volt elégedett annak munkájával.

A képet a technocol.hu biztosította.