József, Bánk
-6 °C
0 °C

Egymillió dollárt adnának a Bush lány meztelen videójáért

2003.04.30. 10:41
Az amerikai elnök lányának szexvideóját hajkurássza Larry Flynt. A Hustler szexmagazin kiadója akár egymillió dollárt is hajlandó lenne fizetni az állítólagos felvételekért. A Yale egyetem újsága szerint Barbara Bush rendszeresen részt vett a nudista bulikon.
Barbara Bush meztelen videójára vadászik Larry Flynt, a Hustler magazin kiadója. George W. Bush elnök huszonegy éves lánya a szexmágnás értesülései szerint egy egyetemi bulin szabadult meg ruháitól, az esetről állítólag videofelvétel is készült, írja a New York Post.

Flynt mindenesetre elküldte ügynökeit a Yale egyetem New Haven-i kampuszára, hogy felvásárolják a kazettát. A lapkiadó hajlandó lenne akár egymillió dollárt is fizetni a felvételért.

Az elnök lányát állítólag a Yale egyetem diákjainak szokásos nudista "bacchanáliáinak" egyikén filmezték le több fiú társaságában "intim helyzetekben" - írja a Post. Az esetről szintén beszámoló Centredaily.com egyetemi újság informátora szerint Barbara több "mutass meg mindent"-partin is részt vett, a Flynt által is keresett felvétel hónapokkal ezelőtt készült.

A honlap értesülései szerint Flynt egyik ügynöke már nyomra is akadt, legalábbis beszélt egy fiúval akinek az ismerőse "ott volt".