Hortenzia, Gergő
-2 °C
8 °C

Értéktárgyakat is vitt a tolvaj rendőr?

2007.05.17. 10:35
Felismerte a híradásokban a Széna téri bankrablás után "bekattant" rendőr századost egy betörés áldozata. A Magyar Nemzet szerint a sértett lakásából értéktárgyak tűntek el a helyszínelés idején.

A Magyar Nemzet értesülése szerint a II. kerületi rendőrséghez már érkezett bejelentés E. Zoltán volt rendőr százados ügyében.

Amit meghagytak a betörők

Mint arról beszámoltunk, a rendőrség a gyors ítélethozatal ellenére vizsgálatot kezdett a Széna téri OTP-fiókban lezajlott túszdráma után 23 darab húszezrest, azaz 460 ezer forintot elemelő kolléga előéletével kapcsolatban. E. Zoltán a katonai bíróságon azt vallotta, hogy a helyszínen látott készpénz miatt "kattant be", és nehéz anyagi helyzete vitte rá az egész rendőrség számára kínos cselekedetre.

Az MN szerint egykori munkahelyéről, a II. kerületi rendőrkapitányságról már továbbítottak egy bejelentést a katonai ügyészségre. A panaszos szerint egy betörés után értéktárgyak tűntek el lakásából a helyszínelés alatt.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?