Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A tolvaj rendőr előéletét vizsgálják

2007.05.16. 08:51
Vizsgálja a rendőrség azt, hogy E. Zoltán volt rendőr százados a Széna téri bankrablás után "kattant-e be" először, vagy korábban is lopott helyszínelés közben. A Népszabadság információját nem cáfolta a lapnak a rendőrség.

Az utóbbi évek összes olyan ügyét előveszi a rendőrség, ahol a kedden nem jogerősen elmarasztalt E.. Zoltán volt rendőr százados helyszínelt - írja a szerdai Népszabadság.

E a másfél héttel ezelőtti Széna téri bankrablás helyszínelőjeként ellopott 23 darab húszezrest, azaz 460 ezer forintot. A bíróságon azt vallota, beklkattant, tettét megbánta. A bíróság 1 év nyolc hónapnyi börtönre ítélte a megtévedt rendőrt, ám büntetése végrehajtását négy évre felfüggesztették.

A Népszabadság szerint a rendőrség illetékesei most arra kíváncsiak a másfél héttel ezelőtti lopás volt-e az első a megtévedt rendőr esetében. A BRFK hivatalosan nem kommentálta a vizsgálatról szóló értesülést, de nem is cáfolta a Népszabadság hírét.