Szilvia
5 °C
16 °C

Túlfűtött falunapok késeléssel, veréssel

2006.09.04. 12:28
A hétvégén több településen is falunapot tartottak Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, a diójáról híres Milotán és Tiszabezdéden nem sikerült incidens nélkül lebonyolítani a rendezvényeket.

Szombatra virradóan a milotai falunapon összeszólalkozott egy 14 éves fiú és egy 41 éves férfi. A vita lezárásképpen a felnőtt késével hasba szúrta a gyereket, aki életveszélyesen megsérült, derül ki a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság hétfői közleményéből.

A férfi ezután nem hagyta abba az agresszív viselkedést, késével fenyegetőzött, míg végül egy 17 éves fiatalember tette ártalmatlanná úgy, hogy térdével állon rúgta. Minderről tanúk számoltak be a rendőröknek.

A késes férfi a rúgástól súlyosan megsérült, kihallgatni egyelőre sem őt, sem áldozatát nem lehetett. A fiatal gyereket megkéselő férfit életveszélyt okozó testi sértéssel gyanúsítják.

A tiszabezdédi falunapon szombat este történt incidens. Három férfi azon gurult dühbe, hogy a rendre vigyázó polgárőrök nem engedték be autójukat a lezárt területre. A három huszonéves férfi kiszállt a kocsiból, és megverte a polgárőröket. A támadók ellen a záhonyi rendőrkapitányság csoportosan elkövetett, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt indított eljárást.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?