Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Megölték az ózdi hitelezőt a kislányával együtt

2008.09.26. 09:44
A 23 éves gyanúsított nagyobb összeggel tartozott az 53 éves hitelezőnek, de nem akarta kifizetni azt. Ezért a hitelezőt 9 éves kislányával együtt a telephelyére csalta és mindkettőjüket lelőtte.

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei rendőr-főkapitányság őrizetbe vette a 23 éves ózdi T. Á.-t, akit azzal gyanúsítanak, hogy megölte egy neki nagyobb összegű kölcsönt biztosító, szintén ózdi férfit és annak lányát is.

A rendőrség azt követően kezdte el keresni az 53 éves áldozatot, hogy az élettársa bejelentette: a férfi és kilencéves lányuk nem jött haza szerdán. A nyomozás során kiderült, hogy az eltűnt férfinak nagyobb összeggel tartozott T. Á., aki kintlévőségét nem akarta kiegyenlíteni. Az eladósodott T. Á.-t a rendőrség 24 órán belül elfogta és őrizetbe vette. Mint kiderült, T. Á. egy ózdi telephelyre csalta a hitelezőjét még szerdán, és ott lelőtte az apát és annak kislányát is.

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei rendőr-főkapitányság kommunikációs irodájának közleménye szerint előre kitervelten, és részben 14 év alatti személy sérelmére, aljas indokból elkövetett emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatnak eljárást.