Megölték az ózdi hitelezőt a kislányával együtt

2008.09.26. 09:44
A 23 éves gyanúsított nagyobb összeggel tartozott az 53 éves hitelezőnek, de nem akarta kifizetni azt. Ezért a hitelezőt 9 éves kislányával együtt a telephelyére csalta és mindkettőjüket lelőtte.

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei rendőr-főkapitányság őrizetbe vette a 23 éves ózdi T. Á.-t, akit azzal gyanúsítanak, hogy megölte egy neki nagyobb összegű kölcsönt biztosító, szintén ózdi férfit és annak lányát is.

A rendőrség azt követően kezdte el keresni az 53 éves áldozatot, hogy az élettársa bejelentette: a férfi és kilencéves lányuk nem jött haza szerdán. A nyomozás során kiderült, hogy az eltűnt férfinak nagyobb összeggel tartozott T. Á., aki kintlévőségét nem akarta kiegyenlíteni. Az eladósodott T. Á.-t a rendőrség 24 órán belül elfogta és őrizetbe vette. Mint kiderült, T. Á. egy ózdi telephelyre csalta a hitelezőjét még szerdán, és ott lelőtte az apát és annak kislányát is.

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei rendőr-főkapitányság kommunikációs irodájának közleménye szerint előre kitervelten, és részben 14 év alatti személy sérelmére, aljas indokból elkövetett emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatnak eljárást.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!

  • Vennék
  • Bankszámla