Géza
-12 °C
-4 °C

Golyóval a fejében ébredt a floridai férfi

2007.06.28. 10:10
Golyóval a fejében szállítottak kórházba egy fejfájásra panaszukodó floridai férfit. Neje rögtön eltűnt a kórházból, amint kiderült, hogy a fejfájást egy fejlövés okozta. A pár ellentmondó vallomásokat tett a rendőrségen.

Michael Moylan szerdán erős fejfájásra ébredt. A 45 éves floridai férfi agyi ütőértagulatra gyanakodott, ezért neje, April kórházba szállította.

Amikor az orvosi vizsgálat megállapította, hogy a fejfájást igazából a férfi fejébe fúródott golyó okozta. Ez volt az a pillanat, amikor April Moylan elhagyta a kórházat. A nőt később a rendőrség őrizetbe vette.

April tagadja, hogy meg akarta őlni a férjét, szerinte baleset történt. A házkutatáskor a rendőrök megtalálták a pisztolyt, és néhány véres törlőkendőt is.

Moylan állapota stabil, írja a BBC a Palm Beach Postra hivatkozva.

A lap beszámolója szerint Moylan és neje ellentmondó vallomásokat tettek. April Moylan vallomása szerint azért sietett el a kórházból, hogy ellenőrizze, nem a házon kívülről adtak-e le lövést férjére. Michael Moylan vallomása szerint a házban nem tartottak fegyvert.

A férfi úgy emlékezik, hogy pokoli fejfájásra ébredt, meg is kérdezte a nejét, nem ütötte-e véletlenül fejbe a könyökével alvás közben.