Pandora, Gabriella
-3 °C
3 °C

Eltűnt egy kaposvári nő és kisfia

2010.01.21. 15:02

Két nő és egy kisgyermek eltűnése miatt kéri a lakosság segítségét a rendőrség; egy kaposvári nő a kisfiával és egy göllei rokonnal hétfőn bevásárolni indultak, azóta nem tudnak a hollétükről, közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön.

A 21 éves nő - Valenta Krisztián Zsoltné -, az 2009-ben született Valenta Krisztián Ámorral és a 31 éves göllei Horváth Krisztina Ibolyával nem sokkal dél után a kaposvári Zrinyí utcai lakhelyükről egy szürke Suzuki Ignis személygépkocsival a helyi Tesco áruházba indultak bevásárolni. Onnan azonban nem érkeztek haza, életjelet azóta nem adtak magukról.

A kaposvári rendőrkapitányság kéri mindazok jelentkezését, akik január 18-át követően látták a keresett személyeket, vagy az autót, illetve tudnak valamit az eltűntek és járművük hollétéről.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?