Karóval verték bele a kést

2011.11.25. 17:14

A debreceni ítélőtábla jogerősen 17 és 15 év fegyházra ítélt egy nőt és egy férfit különös kegyetlenséggel elkövetett emberölésért.

Az ilki L. Istvánné viszonya megromlott a férjével, aki rendszeresen bántalmazta őt. Az asszony elhatározta, hogy megöli a férfit, ehhez unokatestvérétől, R. Norberttől kért segítséget. Cserébe 350 ezer forintot ajánlott neki.

2009. július 4-én a nő nyugtatót tett a férje kávéjába, majd szekerükkel kimentek a Kisvarsány közelében fekvő földjükre. A kábult férfit az asszony lefektette, majd szólt az unokatestvérnek, aki ököllel és egy karóval többször megütötte a földön fekvő férfit.

A nő a szekéren elrejtett késsel próbálta megszúrni férjét, de mivel ez nem sikerült, a karóval verték bele a kést több helyen is a férfi testébe. Amikor meghalt, az asszony a fia segítségét is kérte az elszállításához, a holttestet végül egy erdőben rejtettek el. A tárcájában találtak százezer forintot, amit R. Norbert tett zsebre.

Másnap az asszony elvezette rokonait férje holttestéhez. Később részletes beismerő vallomást tett a rendőrségen, ezt a bíróság enyhítő körülményként értékelte.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport