Árpád
-2 °C
3 °C

Ittas autós ámokfutó Ajkán

MTI
2007.05.24. 16:58

Ittasan vezetett autót Ajkán csütörtökön egy 27 éves hárskúti lakos. A férfi a rendőrök jelzésére nem állt meg, hanem a sebesen menekülni kezdett. Az autós egy élelmiszer áruház parkolójába menekült be, a rendőrök a kijáratnál keresztbe fordultak a kocsijukkal, de a férfi kihajtott mellettük, veszélyeztetve az egyik rendőr testi épségét, és megrongálva a biciklitárolót.

Az ámokfutó 140 kilométeres sebességgel száguldott Ajkarendek irányába, és a községben sem sokkal csökkentve a sebességét, kidöntött egy jelzőtáblát, majd nekihajtott két útszélen álló autónak is, és csak a karambol után állt meg. Az autós sérülés nélkül úszta meg az ámokfutást. A szemmel láthatóan ittas férfit a rendőrök azonnal vérvételre vitték. Igazoltatásakor kiderült, hogy nincs jogosítványa, a gépkocsinak pedig nem volt érvényes műszakija és zöldkártyája.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?