Gertrúd, Patrik
4 °C
4 °C

Játéktermi fojtogató a fővárosban

2005.12.06. 11:03
Eszméletlenre verte és fojtogatta egy játékterem alkalmazottját egy dühöngő játékos. A férfit a rendőrök a helyszínen elfogták, emberölés gyanújával őrizetbe vették.

Eszméletlenre vertek és fojtogattak egy játéktermi alkalmazottat Budapesten. A HavariaPress értesülései szerint két férfi játszott az Izabella utcai játékteremben, amikor egyikük minden előzmény nélkül ütlegelni kezdte a másikat.

A játékterem 54 éves férfi alkalmazottja nem avatkozott közbe, inkább elbújt a kasszában. Ám amikor a megtámadott játékos elmenekült, a támadó a játékterem alkalmazottja ellen fordult.

Az alkalmazottat egy hátsó szobába tuszkolta, ahol eszméletlenre verte. A szakértői vélemény szerint az eszméletlen alkalmazotton fojtogatás nyomai voltak. A helyszínre érkező mentősök újraélesztették a férfit, majd kórházba szállították.

Az elsőként megtámadott játékos által értesített rendőrök az elkövetőt a helyszínen elfogták. A Budapesti Rendőr-főkapitányság emberölés kísérlete miatt indított eljárást a 29 éves budapesti férfi ellen, aki jelenleg őrizetben van és kihallgatása folyik.