Jenő
-2 °C
6 °C

Szexért árult kábítószert

2007.10.30. 12:45
Őrizetbe vett a rendőrség egy 30 éves tiszakanyári férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy fiatalkorúaknak részben pénzért, részben szexuális ellenszolgáltatásért kábítószert adott el - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

A rendőrség három fiatalkorút, két 16 és egy 17 éves újszilvási lakost is meggyanúsított azzal, hogy kábítószert vettek az eladótól. Ők szabadlábon védekezhetnek - tartalmazza a rendőrség közleménye.

A 30 éves férfi lakásán nagyobb mennyiségű kábítószergyanús anyagot, valamint egy számítógépet foglaltak le, amin - feltehetően fiatalkorúakról készült - pornográf felvételek találhatók.

A gyanúsítottakat a főváros több pontján még a szombaton fogták el, de a nyomozás során további két emberhez jutottak el, akiket azzal gyanúsítanak, hogy kábítószert árultak. A 21 és 26 éves budapesti gyanúsítottakat hétfő délután fogták el.

A gyanúsítottaknál tartott házkutatásoknál kábítószerrel szennyezett tárgyakat és kábítószergyanús anyagokat is találtak. Őket ugyancsak őrizetbe vette a rendőrség.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?