Sámuel, Hajna
21 °C
32 °C

Szexért árult kábítószert

2007.10.30. 12:45
Őrizetbe vett a rendőrség egy 30 éves tiszakanyári férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy fiatalkorúaknak részben pénzért, részben szexuális ellenszolgáltatásért kábítószert adott el - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

A rendőrség három fiatalkorút, két 16 és egy 17 éves újszilvási lakost is meggyanúsított azzal, hogy kábítószert vettek az eladótól. Ők szabadlábon védekezhetnek - tartalmazza a rendőrség közleménye.

A 30 éves férfi lakásán nagyobb mennyiségű kábítószergyanús anyagot, valamint egy számítógépet foglaltak le, amin - feltehetően fiatalkorúakról készült - pornográf felvételek találhatók.

A gyanúsítottakat a főváros több pontján még a szombaton fogták el, de a nyomozás során további két emberhez jutottak el, akiket azzal gyanúsítanak, hogy kábítószert árultak. A 21 és 26 éves budapesti gyanúsítottakat hétfő délután fogták el.

A gyanúsítottaknál tartott házkutatásoknál kábítószerrel szennyezett tárgyakat és kábítószergyanús anyagokat is találtak. Őket ugyancsak őrizetbe vette a rendőrség.