Jenő
-3 °C
6 °C

10 évet is kaphatnak a kaposvári tinirablók

2008.09.20. 16:25
Pénzt és mobiltelefont követelt egy kaposvári fiútól három tizenéves rabló. Az áldozat menekülni próbált, de megverték. A támadókat elfogták.

"Akár tíz évig terjedő szabadságvesztést kaphatnak azok a tizenéves fiatalok, akik szombatra virradó éjszaka megtámadtak és kiraboltak egy 18 éves fiatalembert Kaposváron" - mondta el a Kaposvári Rendőrkapitányság szombaton.

A fiatalok hárman állták körbe a sértettet, majd pénzt és a mobiltelefonját követelték tőle. A megtámadott fiatalember erre közölte velük, hogy nincs nála készpénz, s miután egyikük ekkor mellkason ütötte, megpróbált elmenekülni. Támadói azonban utolérték, megverték, majd ott hagyták.

A rendőrök az édesapa bejelentetése nyomán elfogták, majd beismerő vallomásukat követően őrizetbe vették a csoportos rablással gyanúsított fiatalkorú - 14, 16 és 17 éves - támadókat.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?