Szerbekkel állt kapcsolatban a pornófilmes

2003.09.02. 06:49
Elképzelhető, hogy szerb üzleti kapcsolatai miatt próbáltak végezni azzal a férfival, akit június 20-án lőttek fejbe budapesti lakása előtt. A pornószakmában dolgozó férfi kéthetes kómából ébredt fel.
Támadóját látva ösztönösen félrekapta a fejét Kutasi Zoltán, így a lövés nem a homlokát, hanem az arcát érte - írja a Blikk. A lövedék eltörte az állkapcsát, a lágy részeken áthatolt, az agyat súrolva a tarkóján jött ki. A járomcsont a koponyában eltérített a lövedéket, így az nem érte a nagyagyat. Szerencséjének köszönheti, hogy túlélte a támadást.

Mint arról korábban beszámoltunk, ügynökséget vezetett, lányokat közvetített divat-, aktfotózáshoz és pornófilmek készítéséhez az a férfi, akit két hónapja lőttek fejbe budapesti lakása előtt. A meglőtt férfit súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba, ahol állapota stabilizálódott.

Szerbekkel bizniszelt

Kutasi Zoltán támadója elmenekült. A nyomozók szerint feltehetőleg bérgyilkos próbált végezni a férfival. Kutasi interjút adott a Blikknek. A cikkből kiderül, a férfi szerbekkel állt üzleti kapcsolatban.

Kutasi Zoltán a nyomozóknak elmondta, kit vélt felismerni támadójában. A megbízót illetően több emberre is gyanakszik. Elmondta, hogy egy azóta megszűnt kereskedelmi televíziót akartak megvásárolni olasz és szerbiai befektetőkkel közösen, akiknek állítása szeriont több tízmilliós kölcsönt adott.

Ha nem szerbek, akkor mások

A szerbek magyar lányokkal akartak filmet forgatni, de később kiderült, még szállodára sincs pénzük, így nem tudták visszaadni a pénzt Kutasinak.

A 30 éves férfi szerint az is lehet, hogy nem a szerbek próbálták megölni. "Ha nem ők, akkor valakit átverhettek a nevemben egy üzlettel, amit rajtam vert le" - nyilatkozta a Blikknek Kutasi, aki szándéka szerint felhagy a pornózással, és ezentúl inkább csak a divatra és az aktfotózásra koncentrál, elsősorban magyar újságokkal keresi a kapcsolatot.

  • Tippek
  • Lakáshitel