Lázár, Olimpia
-6 °C
-1 °C

Vizsgálják, hogy a légvárról repültek-e a levegőbe a gyerekek

2007.05.03. 10:25
Hírzárlat van az életveszélyesen sérült kisgyermek ügyében. A rendőrök még nem tudják, a gyerekek egyáltalán a légváron tartózkodtak-e.

Tanúkihallgatásokkal kezdi a napját a BRFK azon nyomozócsoportja, amely a keddi légvárbaleset ügyében nyomoz. A sajtóügyeletestől az Index úgy tudja, hogy a rendőrök egyelőre még nem tisztázták, hogy egyáltalán a légváron tartózkodtak-e azok a gyerekek, akiket a levegőbe repített a váratlan széllökés.

A rendőrök egy másik szálon is nyomoznak, ugyanis a légvár üzemeltetőjének egyelőre nem sikerült minden engedélyt bemutatnia. A rendőrök így továbbra is foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt nyomoznak.

A május elsejei ünnepségen, a XVIII. kerületben, a Nagybecskerek utcai Malév-pályán történt balesetben egy kisgyerek életveszélyes sérüléseket szenvedett, más gyerekek és egy kismama is megsérült. Az életveszélyes állapotban lévő gyermeken szerdán idegsebészeti műtétet hajtottak végre. Az Index csütörtöki érdeklődésére azonban már nem adtak felvilágosítást a gyerek állapotáról.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!