Szilárda
-4 °C
3 °C

Ártatlannak vallja magát Malinák

2003.09.25. 13:45
A fajtalankodással vádolt kunszentmiklósi helyi képviselő óvadék ellenében sem helyezhető szabadlábra, mert fennáll a bűnismétlés kockázata. Malinák Árpád ártatlannak vallotta magát, de nem fellebbezett az előzetes letartóztatásba helyezés ellen.
Nagyobb mennyiségű homoszexuális pornómagazint és szexvideót foglaltak le a rendőrök az ismét fajtalankodással vádolt Malinák Árpád kunszentmiklósi önkormányzati képviselő lakásán - írja a Bács-Kiskun megyei ügyészségre hivatkozva a Petőfi Népe.

Malinák Árpádot a hét elején vették ismét őrizetbe, mert a gyanú szerint három tizenhárom éves fiút felcsalt a lakására, közülük az egyikükkel fajtalankodott, a másik kettőt pedig arra próbált rábírni. A képviselőnek nem ez az első összeütközése a törvénnyel. Tavasszal nem jogerősen két év három hónap letöltendő szabadságvesztésre és a közügyektől való eltiltásra ítélték polgári szolgálatosok fizetésének felvétele, valamint fajtalankodás miatt.

Malinák Árpád a vallomástételt nem tagadta meg, magát ártatlannak vallotta, ám a harminc napos előzetes letartóztatásba helyezés ellen nem fellebbezett. Az előzetes letartóztatásba helyezés indoka a bűnismétlés kockázata, így a képviselő óvadék fejében sem kerülhetne szabadlábra.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!