Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Megégett egy csecsemő Erken

2007.05.24. 19:46
Testfelületének több mint felén megégett csütörtökön egy erki kisgyerek.

Életveszélyes égési sérülésekkel szállított kórházba mentőhelikopter egy gyermeket a heves megyei Erkről. A csecsemő beleesett a forró vízzel teli kádba, miközben édesanyja fürdéshez készítette elő, értesült a Havaria Press hírügynökség.

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese,Oravecz Éva megrősítette: az öthónapos kislány édesanyja fürdetéshez készülődött. A forró vízzel teli kádat a földre helyezte. Miközben a gyermeket a karjában tartotta, hirtelen rosszul lett és elejtette a kislányt, aki a forró vízzel teli kádba zuhant.

A szerencsétlenül járt gyermeket a fővárosi Bethesda utcai gyermekkórház égési osztályára vitte a helikopter. A öt hónapos gyermek állapota kritikus, testfelületének több mint fele megégett, mondta Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője.

A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit, eddig úgy tűnik, bűncselekmény nem történt.