Timót, Xénia
-4 °C
3 °C

Felemás előrelépés a rejtélyes halálesetek hétvégéje után

2007.05.21. 06:34
Egy nap alatt kiderült, miért kellett a Margitszigeten egy kilencéves kislánynak meghalnia. A koplaló család ügyében úgy tudni, nem volt sem ezoterikus sem vallási vonzódásuk.

Egy kilencéves kislány vasárnap kora délután hirtelen rosszul lett, és összeesett egy margitszigeti rendezvényen. A kiérkező mentők nem tudtak segíteni.

A 9 éves kislány szüleivel a Nők Lapja családi hétvégéjén vett részt. A közelben volt orvos, és a rohamkocsi is percek alatt megérkezett, de hiába. Az Indexnek a BRFK sajtóügyeletén hétfőn reggel elmondták, soron kívüli boncolás megállapította a gyermek halálának pontos okát.

A rendőrség a család kérésére nem árulja el, mi végzett a kislánnyal, annyi kiderült, természetes halált halt. A Blikk szerint a kislány egészségével korábban is problémák adódtak.

Napok óta nem ettek

Egy másik ügyben hétfőn várható előrelépés. A rendőrök a hétvégén, a fővárosban egy családra rátörték az ajtót. A háromtagú család terhes nőtagján már nem tudtak segíteni, egy kétéves kislány és az apja is súlyos állapotban kerültek kórházba.

A család tagjai napok óta éheztek, a nő feltehetően a koplalás miatt spontán elvetélt, és az ezután fellépő vérzésbe halt bele. Hétfőn a nyomozást vezető Szigeti József alezredes az Indexet arról tájékoztatta, hogy a férjet hétfőn bíró hallgatja meg, egyelőre még nem tudni, hogy ehhez be kell-e mennie a kórházba, a férfi ugyanis nagyon rossz állapotban van. A kislány viszont - noha továbbra is súlyos az állapota - már jobban van, és kommunikál.

A rendőrség azon feltevéseket nem erősítette meg, hogy valamilyen szektás, ezoterikus vagy vallási vonzódás miatt koplalt a jól szituált család.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!