Gál
8 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Felemás előrelépés a rejtélyes halálesetek hétvégéje után

2007.05.21. 06:34
Egy nap alatt kiderült, miért kellett a Margitszigeten egy kilencéves kislánynak meghalnia. A koplaló család ügyében úgy tudni, nem volt sem ezoterikus sem vallási vonzódásuk.

Egy kilencéves kislány vasárnap kora délután hirtelen rosszul lett, és összeesett egy margitszigeti rendezvényen. A kiérkező mentők nem tudtak segíteni.

A 9 éves kislány szüleivel a Nők Lapja családi hétvégéjén vett részt. A közelben volt orvos, és a rohamkocsi is percek alatt megérkezett, de hiába. Az Indexnek a BRFK sajtóügyeletén hétfőn reggel elmondták, soron kívüli boncolás megállapította a gyermek halálának pontos okát.

A rendőrség a család kérésére nem árulja el, mi végzett a kislánnyal, annyi kiderült, természetes halált halt. A Blikk szerint a kislány egészségével korábban is problémák adódtak.

Napok óta nem ettek

Egy másik ügyben hétfőn várható előrelépés. A rendőrök a hétvégén, a fővárosban egy családra rátörték az ajtót. A háromtagú család terhes nőtagján már nem tudtak segíteni, egy kétéves kislány és az apja is súlyos állapotban kerültek kórházba.

A család tagjai napok óta éheztek, a nő feltehetően a koplalás miatt spontán elvetélt, és az ezután fellépő vérzésbe halt bele. Hétfőn a nyomozást vezető Szigeti József alezredes az Indexet arról tájékoztatta, hogy a férjet hétfőn bíró hallgatja meg, egyelőre még nem tudni, hogy ehhez be kell-e mennie a kórházba, a férfi ugyanis nagyon rossz állapotban van. A kislány viszont - noha továbbra is súlyos az állapota - már jobban van, és kommunikál.

A rendőrség azon feltevéseket nem erősítette meg, hogy valamilyen szektás, ezoterikus vagy vallási vonzódás miatt koplalt a jól szituált család.