Alfréd
-2 °C
2 °C

Apja újra elvinné Nataschát Sárvárra

2006.08.30. 15:02
Natascha Kampuscht apja újra elvinné Sárvárra, ez volt ugyanis utolsó közös emlékük, miután az osztrák lányt 1998-ben elrabolta egy férfi és nyolc évig fogva tartotta. Az apával készített interjú szerda este látható a TV2 Aktív című műsorában.

Sikerült interjút készítenie az Aktív stábjának a nyolc éve elrabolt és a múlt héten kiszabadult osztrák lány, Natascha Kampusch édesapjával.

A Bécsben élő Ludwig Koch Tóth Andrea riporternek megmutatta azt a helyet, ahol lányát 1998-ban elrabolták. A szülők már akkor is külön éltek. Az apa éppen a kislánya elrablása előtti hétvégén volt nyaralni Nataschával Sárváron. Mint mondta, nagyon jól érezték itt magukat, s ha lánya visszatér a normális életbe, ismét szeretnének majd ellátogatni a magyar városba.


Tekintse meg képeinket!

Natascha apja két évvel ezelőtt ismét megházasodott, és egy magyar nőt vett el feleségül. A műsorban Georgina azt mondja: párja mindig reménykedett abban, hogy lánya egyszer majd visszatér.

Ludwig Koch az Aktívnak megmutatta Natascha egykori szobáját és játékait is, ahol mindent úgy hagytak, ahogy a kislány eltűnésekor volt. Az Aktív riportjában bemutatják azokat a számítógépes rajzokat, amelyeket 2000-ben készítettek arról, vajon hogyan is nézhet ki a felnőtt Natascha.

A TV2 stábja elment a Bécs melletti Strasshofba is, ahol Wolfgang Prikopil fogva tartotta Nataschát. Mivel nem tudták, hogy az egész környék le van zárva, nyugodtan elsétáltak a házhoz, ám onnan azonnal visszafordították őket a rendőrök.

A szomszédok nem szívesen nyilatkoztak - egyikük emlékezett csak arra, hogy egyszer látta Wolfgangot sétálni az utcán egy lánnyal. A riport szerda este fél nyolckor látható a TV2-n.