Konrád, Tivadar
9 °C
23 °C

Előzetesbe került három újabb olaszliszkai gyanúsított

2006.11.30. 11:57
Az olaszliszkai gyilkosság miatt korábban előzetes letartóztatásba helyezett négy gyanúsított letartoztatását meghosszabbította a bíróság, és előzetesbe került a kedden őrizetbe vett három gyanúsított is.

Harminc napra előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a három gyanúsítottat, akiket kedden vettek őrizetbe az olaszliszkai gyilkosság miatt.

Október 15-én egy tanár elütött egy kislányt, aki könnyebb sérüléseket szenvedett. A kislány hozzátartozói és az utcabeliek körülvették a tanár autóját, kiráncigálták kocsijából, majd a hátsó ülésen ülő gyermekei szeme láttára agyonverték.

A korábban előzetes letartóztatásba helyezett négy gyanúsított letartóztatása közben lejárt, de azt is meghosszabbította a bíróság.

A kedden letartóztatottak egyike fiatalkorú, őt nem a megyei börtönbe, hanem a miskolci regionális fiatalkorúak börtönébe zárják.

A most előzetesbe helyezett nő az elgázolt kislány anyja, ő is, akárcsak társa, tagadta, hogy a gyermeket elütő tanárt bántalmazta volna, a gyanú szerint viszont ott voltak a helyszínen.